Ontwerp zonder titel (32)

Over mij

Ik ben Ilse Oude Griep-Munsterhuis, getrouwd en moeder van drie gezellige meiden. Natuurlijk heb ik ze alle drie borstvoeding gegeven. Een hele mooie en bijzondere ervaring die ik alle moeders dan ook kan aanraden. Naast vrijgevestigd lactatiekundige IBCLC ben ik sinds 1994 Obstetrie/Gynaecologie verpleegkundige bij het Moeder Kind Centrum in ziekenhuis ZGT Almelo. Een prachtig beroep waar de interesse voor het begeleiden van borstvoeding voor mij is ontstaan. De laatste jaren ben ik bij ziekenhuis ZGT ook Lactatiekundige IBCLC en begeleid ik moeders met borstvoedingsproblemen.

Elke geboorte is weer uniek en bijzonder. De eerste dagen met moeder en kind zijn zo speciaal. Helemaal het moment van borstvoeding geven aan je kindje. De begeleiding en voorlichting van en over borstvoeding was altijd al mijn aandachtsgebied. Dat is dan ook de reden geweest dat ik in 2008 de opleiding tot lactatiekundige aan de Hogeschool in Utrecht heb gevolgd. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Het moment dat borstvoeding na opstartproblemen toch voor moeder en kind slaagt met mijn ondersteuning, daar word ik blij van en daar doe ik het voor!

Wil je graag informatie over hoe ik je kan helpen bij jouw borstvoedingsprobleem of heb je een vraag over borstvoeding?
Bel of mail me en we gaan samen kijken hoe we borstvoeding ook voor jou en je kindje prettig kunnen laten verlopen. Want het is ├ęcht heel bijzonder om je eigen kindje te voeden met jouw moedermelk. En daar help ik je heel graag bij!

Ilse

Lactatiekundige hulp in het ziekenhuis

Voor informatie over de lactatiekundige begeleiding in het ziekenhuis verwijs ik naar www.zgt.nl. Hier vind je nadere informatie over de maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten, het lactatiekundig spreekuur en de begeleiding op de afdeling.

Lactatiekundigen met de letters IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) achter hun naam zijn professioneel opgeleide borstvoedingsspecialisten. De opleiding wordt afgesloten met een internationaal examen. Het behalen van dat examen geeft het recht de titel IBCLC te voeren.

Ilse Oude Griep-Munsterhuis Lactatiekundige IBCLC

Ik geef je graag advies over jouw persoonlijke situatie bij borstvoeding. Bel, app of mail mij voor een vraag of afspraak.

Ik ben aangesloten bij deze organisaties

info@lactatiekundige-ilse.nl
+31 (0)6-55 85 56 34